May 7, 2007

telenor-branding?

Fortfarande lite matt från dagens magproblem, så jag kör safe och klipper helt från aftonbladet.se. Handlar om säsong 1 av serien "Daybreak" (blev bara en säsong - läs under). Kul konsept. Har tyvärr inte Kanal 5, men den dyker kanske upp på Budstikka TV....:

Historien upprepar sig
"Daybreak" är en serie i rundgång. Likt en mardrömsversion av Bill Murrays "Måndag hela veckan" tvingas kommissarien Brett Hopper att genomleva samma dygn i avsnitt efter avsnitt
Klockan 6.18 vaknar han upp, tar sitt morgonkaffe och börjar dagen. Sedan radas ett antal händelser upp som till slut leder till att han blir falskeligen anklagad för mord.
Scenariot kan verka som ett sisyfosarbete, men samtidigt ger tidstwisten honom nya hintar om hur han ska kunna rentvå sig själv. Hans minne från föregående dag är nämligen intakt och genom att förändra sitt beteende och sina rutiner försöker han undkomma sitt öde.
Trots att "Daybreak" har fått mycket fina recensioner beslutade ABC att lägga ned den i förtid – till mångas förtret. Men nu när den svenska publiken får möjlighet att se Taye Diggs som en allt mer fokuserad Brett Hopper är det alla 13 inspelade avsnitt som visas.

"Daybreak" Kanal 5 21.55

Källa: aftonbladet.se

Tänk om man hade den möjligheten? Eller förbannelsen...
Ny dag. Nye muligheter.
Liksom.

No comments: