May 2, 2007

do you expect me to come?

Fullt möjligt jag missar något helt uppnebart här, men jag kan inte för mitt liv förstå varför jag har fått följande mail:

"Subject: Vi feirer navnebytte fra Ravenholm til PC-Ware. Har du husket å melde deg på?

Påminnelse
Kjære kunde og samarbeidspartner!

Dagen nærmer seg hvor vi feirer vårt navnebytte fra Ravenholm til PC-Ware, og vi håper du har lyst og anledning til å feire dette sammen med oss.

Hvis det er andre hos deg du mener burde få denne invitasjonen, er det fint om du gir oss tilbakemelding på det.

Gleder oss til å se deg!

Tema: Bedre samarbeid gir bedre resultater

Vi har skiftet navn, og inviterer deg til å feire dette sammen med oss. Det er ikke bare navnet som er endret. Nå er vi en del av et av Europas ledende IT-konsern, med kontorer nær sagt over hele verden og titusener av kunder. Den erfaringen PC-WARE opparbeider seg kan du nyte godt av i fremtiden.

Sammen med våre partnere vil vi vise smarte, tidsbesparende, sikre og kostnadseffekive løsninger på dette området. I tillegg vil Telenor vise oss hvordan de har løst dette på en elegant måte.

Vår konferansier for dagen er Baste Bolstad, som garantert vil få lattermusklene i gang mellom innleggene. Våre toppsjefer fra Tyskland er også tilstede, Dr. Tillmann Blaschke og Dr. Ingmar Ackermann."

????
Är detta intressant för mig? Vet inte helt, för jag tror inte jag helt förstår vad det handlar om. Funderar på hur jag hamnade på denna mailinglistan. Eller vänta...var inte jag med på ett newbizzzzmöte en gång i tiden med någon från något som kan ha varit WARE...(men fortfarande lång väg från ett möte som inte ledde till något, till kick off-invitation).

Eller var det SPECTRE? Dr. Tillmann Blaschke.... Call 007!

No comments: