Nov 2, 2006

man vill så mycket och ska så mycket

Svårt det där att hinna med och vara allt på en gång. Idag var det ett nytt arr i skolan. Andra dagar är det i barnehagen. Idag: SFO-dagen med mat och teater. Jesper vill att vi ska vara där. Men så börjar det ju redan kl 15. Och man är där först kl 15.45, vilket inte är optimalt, men vad ska man göra när allt hänger på hur tidigt man kan komma iväg och sedan på hur kollektivtrafiken uppför sig? Vill ju inte vara en pappa från helvetet (en sådan där som dyker upp i stereotypiska amerikanska filmer och som först är en överdivet busy bizninzzpappa - boho you missed litleleague practice...again, dad...boho....för att sedan blir värsta myspyspappan - yeahh I looooove you dad...you're the bestest dad in the whole wide world...)..

Nei man vill ju vara där. Räcka allt. Vara allt. Inte som sin egen pappa som kom hem 17.30 och fick maten serverad, satte sig framför TV:en och så var den dagen över.

Men helt ärligt, nu när klockan närmar sig 20 och bägge två sover, och man är på väg till bedriftsinnebandy - vill man då inte bara ta en öl, glida ner i soffan och se på Infernal Affairs på DVD?

Man är väl ändå en bra farsa?

No comments: